Musikken i kirken

 

Kirkernes kor
Ideer til bryllup
ideer til begravelser/bisættelser

Husk altid, hvis du har ønsker, at du er mere end velkommen til at kontakte organisten Hans Gundesen for en snak om muligheder. Meget kan lade sig gøre, men organistens egne begrænsninger og ikke mindst orglernes gør, at ikke alt kan spilles.

Hans Gundesen fortæller:

Jeg spiller helst det I gerne vil høre. Forstået på den måde, at jeg vil strække mig langt for at opfylde ønsker. Der kan dog være en del begrænsninger. Først og fremmest orglerne. Orglet i Malt er forholdsvis lille, og kan ikke spille al musik. Det er bedst til barokmusik men kan selvfølgelig også spille moderne rytmisk. Dog går det ikke med de store romantiske værker. Orglet i Folding er noget mere omfangsrigt og kan det meste. Her er det nok kun mine egne begrænsninger der står i vejen. Jeg har et ret stort repertoire af musik, men jeg kan ikke spille det hele. Ved helt særlige ønsker skal jeg alt efter sværhedsgrad beregne 14 dage til en måneds øvetid. Jeg spiller som sagt gerne rytmiske ting. Både på orgel og klaver. Jeg kan også tilbyde at spille og synge en solo – kirkelig eller fra pop-rock litteraturen.  Jeg står personligt af, der hvor sangen eller musikken går imod det kristne budskab, eller på anden måde er helt væsentlig fremmed for kirken og kirkerummet. Når I vælger kirken til jeres bryllup eller begravelse, så vælger i også det kristne budskab. Det budskab kommer frem i læsninger, prædiken, salmer og musik. Det skal selvfølgelig være, så I kan være i det, men der er også sommetider nogle hensyn til det Kirken handler om, der også skal overvejes. Jeg har næsten 25 års erfaring med kirke og kirkemusik og prøver stadig – og måske mere nu end nogensinde før – at være oppe på beatet.

Ring eller skriv til mig, og lad os få en god snak. Hans Kaarde Gundesen tlf. 29 39 22 14, mail : organist-hans@mail.dk (åbner selv din email)